Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

HotSangria

20.10.2006, PR článek , článek
První mrazíky už nás definitivně odstřihly od letní nálady a večery nepříjemně profukuje chladný severní vítr… Proto je tu recept na prohřátí!
První mrazíky už nás definitivně odstřihly od letní nálady a večery nepříjemně profukuje chladný severní vítr …Proto je tu recept na prohřátí…



Receptura:


  • 1 dcl červené víno
  • 2 cl brandy
  • 2 cl Barcube triple sec
  • 3 cl Barcube sangria
  • plátky pomeranče

Do sklenice o 3 dcl nadávkujeme všechny ingredience, promícháme a přivedeme k bodu varu v mikrovlnné troubě. Pokud ji nemáme, použijeme klasickou metodu, tedy hrnec a plotnu. Na závěr vložíme do sklenice nakrájené plátky pomeranče a podáváme.


TIP:


Nemáte-li po ruce pomeranč, nedělejte si těžkou hlavu a nakrájejte do HotSangrie klidně vše, co vám padne pod ruku. Tedy samozřejmě, pokud půjde o ovoce. Určitě nic nezkazíte, použijete-li jablka, hrozny, mandarinky nebo ananas.


CAFÉ ZATTI


Brno, Velký Špalíček, I. patro
rezervace: 605 506 868
COCTAIL SHOW každý čtvrtek od 18.00.






Foto: Kiva