První mrazíky už nás definitivně odstřihly od letní nálady a večery nepříjemně profukuje chladný severní vítr …Proto je tu recept na prohřátí…
Do sklenice o 3 dcl nadávkujeme všechny ingredience, promícháme a přivedeme k bodu varu v mikrovlnné troubě. Pokud ji nemáme, použijeme klasickou metodu, tedy hrnec a plotnu. Na závěr vložíme do sklenice nakrájené plátky pomeranče a podáváme.
Nemáte-li po ruce pomeranč, nedělejte si těžkou hlavu a nakrájejte do HotSangrie klidně vše, co vám padne pod ruku. Tedy samozřejmě, pokud půjde o ovoce. Určitě nic nezkazíte, použijete-li jablka, hrozny, mandarinky nebo ananas.
Brno, Velký Špalíček, I. patro
rezervace: 605 506 868
COCTAIL SHOW každý čtvrtek od 18.00.
Foto: Kiva
Receptura:
- 1 dcl červené víno
- 2 cl brandy
- 2 cl Barcube triple sec
- 3 cl Barcube sangria
- plátky pomeranče
Do sklenice o 3 dcl nadávkujeme všechny ingredience, promícháme a přivedeme k bodu varu v mikrovlnné troubě. Pokud ji nemáme, použijeme klasickou metodu, tedy hrnec a plotnu. Na závěr vložíme do sklenice nakrájené plátky pomeranče a podáváme.
TIP:
Nemáte-li po ruce pomeranč, nedělejte si těžkou hlavu a nakrájejte do HotSangrie klidně vše, co vám padne pod ruku. Tedy samozřejmě, pokud půjde o ovoce. Určitě nic nezkazíte, použijete-li jablka, hrozny, mandarinky nebo ananas.
CAFÉ ZATTI
Brno, Velký Špalíček, I. patro
rezervace: 605 506 868
COCTAIL SHOW každý čtvrtek od 18.00.
Foto: Kiva