Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

Hrušky s lučinou

19.5.2006, Kateřina Samuelová, článek
Vyzkoušejte vynikající kombinaci lehkého tvarohového sýru s hruškami.

Ingredience:


  • 8 půlek kompotovaných hrušek
  • 200 g lučiny (gervaise)
  • 4 lžíce jahodového džemu
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • 3 - 5 lžic sladké smetany
  • 2 lžíce jader vlašských ořechů

Hrušky rozložíme na talířky důlkem nahoru. Lučinu smísíme s trochou kompotové šťávy, smetanou a citrónovou šťávou. Směs rozšleháme na jemný krém. Do důlků nyní vložíme jahodový džem, zalijeme krémem a posypeme nasekanými ořechy. Dezert můžeme ihned podávat.

Bon apetit!