Receptura:
- 4 cl vodka
- 2 cl Barcube broskvový sirup
- 1 cl Barcube grenadina
- 2 dcl pomerančový džus
Do 3 dcl vychlazené sklenice nadávkujeme všechny suroviny kromě džusu, promícháme barovou lžící. Přidáme několik kostek ledu, přes které pomalu dolijeme džus. Na závěr ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou třešní, dodáme brčko a nezapomeneme také na míchátko, případně druhé brčko.
Foto: Barcube
TIP:
Na pohled zajímavější Vám může připadat obrácený postup, kdy smícháte všechny suroviny kromě grenadiny, a tu nadávkujete až na závěr přes kostky ledu. Budete překvapeni i změnou chuti, byť ingredience zůstaly stejné. A možná přijdete na chuť i variantě s brusinkovým a ananasovým džusem místo pomerančového džusu a grenadiny…prostě, sexujte jak je libo!
TIP:
A nemůžete-li najít svůj nablýskaný šejkr, led v mražáku už dávno došel a nikdo nedoplnil vodu v zásobníku… a je právě čtvrtek… máme pro Vás tip! Skočte si na drink do CAFÉ ZATTI! Každý čtvrtek Vám zde namíchá širokou škálu koktejlů profesionální barman za velmi příznivé ceny.
CAFÉ ZATTI
Brno, Velký Špalíček, I. patro
rezervace: 605 506 868
COCTAIL SHOW každý čtvrtek 18.00 - 22.00
Foto: Kiva