Doris Danielová
|
21.3.200615:28
Nejlepší jsou cedítka z porcelánu nebo kvalitní keramiky, pokud už použijeme kov, měl by být takový,aby s čajem nereagoval, nejlepší by bylo stříbro, zlato, japonská litina...samozřejmě tohle jsou už pravidla pro naprosté "supersuperčajomilce", ve svém článku jsem měla na mysli spíš upozornit na nevhodnost tzv. "čajítek" z kovu nebo plastu (tj. nádobiček, v nichž se čaj přímo máchá v konvici a luhuje). Když si připravíte dobrý čaj a jen rychle jej přecedíte přes nerezové cedítko, určitě se nic špatného s čajem nestane.
S pozdravem "hurá čaji" se loučí D.Danielová
Odpovědět0 0
Martin Nebojsa
|
20.3.200615:16
Čaj mám moc rád a tak jsem si tento článek se zájmem přečetl. Docela by mě zajímalo, kde lidi kupujete čaje? Nemyslím teď samozřejmě pytlíkový "čaj" prodávaný v hypermarketech :-)
Odpovědět0 0
Čaj se nejlíp nakupuje v čajovnách:-), kde člověku přesně řeknou, jak konkrétní typy čaje připravit. Od věci nejsou také prodejny se zdravou výživou nebo speciálky na koření, bylinky apod.
Odpovědět0 0