Články  |  Doporučení  |  Diskuze
Cestování  |  Pohyb a zdraví
Psychologie
Relax a odpočinek
Saunování  |  Lázně
Styl a vzhled
Gurmán  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  TV Freak

Omáčka ze zeleného chřestu

5.6.2006, Zuzana Chromá, článek
Tentokrát vám přinášíme recept na chutnou chřestovou omáčku s makarony či rýží.

Ingredience:


  • zelený chřest
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • citrónová šťáva
  • pažitka
  • rýže nebo makarony

Ve slané vodě uvařený zelený chřest vložíme do omáčky připravené z máslové jíšky a vody, v níž se chřest vařil. Opepříme, přisolíme, okyselíme citrónem a posypeme jemně nasekanou pažitkou. Podáváme jako předkrm nebo jako samostatný pokrm s dušenou rýží či s makarony posypanými parmezánem.

Bon apetit!

Foto: seedfest.co.uk